пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

              
           Тиждень безпеки руху дітей 
"Коли вирушаєш у путь - завжди обережним будь!"
           
            Добігли кінця останні дні теплого літа, а це означає, що почався навчальний рік і діти щодня прямують до школи і зі школи додому.
              Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.
              З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

             Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.
        В рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану:  тематичні бесіди з попередження дитячого травматизму на дорогах (урок дорожньої грамоти на тему: «Безпека на дорогах залежить від кожного»);  виставка літератури «Безпека дорожнього руху – це життя!»;  конкурс малюнків на тему: «Правила дорожнього руху очима дітей»;  бесіди з батьками учнів про безпеку дітей на дорогах та необхідність дотримуватися ПДР усіма учасниками дорожнього руху; гра-практикум з ПДР «Ми - зразкові пішоходи».
     Діти під час проведення заходів розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри тощо.



                                                             


                                                             


Немає коментарів:

Дописати коментар